Restaurant

Cuina tradicional de Cerdanya

La nostra cuina aposta per als productes de qualitat, de proximitat, amb plats elaborats de forma tradicional però sense renunciar a tocs innovadors.

Cada dia disposem d’un menú, assequible però de gran qualitat (23,50 € caps de setmana inclosos), amb plats que varien diàriament; i d’una carta d’especialitats per a aquells paladars més exquisits. Tot això amb productes de quilòmetre zero i apostant pel comerç local.

Comptem amb una carta de vins variada, intentant apostar per aquells vins menys coneguts sense deixar de banda les opcions més tradicionals. Ens agrada cuidar i seleccionar amb cura la nostra bodega de vins i també de cerveses artesanes, una de les nostres debilitats.

Restaurant Cal Fuxet Aransa

Alguns dels plats habituals i que fan que ens arribin clients d’arreu son els nostres cargols a la fogona, els peus de porc al forn amb sal, pebre i romaní, xai lletó rostit, trinxat de Cerdanya, mi-cuit o els canelons de la Fonda entre d’altres especialitats.

A Cal Fuxet també tenim especial atenció dels més petits de la família. Al nostre menú no hi acostumen a faltar els nostres macarrons gratinats o les carns a la brasa que fan les delícies dels més menuts.

Contacte

C/ de la Font nº 1
25726, Aransa (Lleida)

Tel. 973 51 51 22
fonda@calfuxet.com

Segueix-nos