Preguntes freqüents

Animals de companyia

No estan permesos els animals de companyia a l’interior del restaurant o a les habitacions. Es permeten a la terrassa sempre i quan estiguin lligats i vigilats així com a l’era de la casa per a les persones que hi estiguin allotjades.

Intoleràncies alimentaries

Habitualment el nostre menú diari i la nostra carta permeten donar opcions a persones amb intolerància al gluten o la lactosa per exemple o bé persones vegetarianes o veganes. Així mateix, normalment disposem de pasta o pa sense gluten. Recomanem en qualsevol cas que en el moment de fer la seva reserva ens informi de qualsevol intolerància alimentaria per tal que el puguem explicar les possibilitats que els hi podem oferir i de poder fer les compres adients amb previsió.

Minusvàlids

Lamentem informar-los que les nostres instal·lacions no es troben adaptades per a minusvàlids.

Aparcament

No disposem d’aparcament privat per a cotxes. Al poble el millor lloc per a aparcar es a la plaça a l’entrada del mateix poble (menys de 3 minuts a peu de la Fonda) o bé a la part superior del poble. Les persones allotjades a la Fonda que vulguin guardar motos o bicicletes ho poden fer a l’era de la casa.

Pícnic

L’entorn convida a fer sortides i excursions aprofitant tot el dia. Les persones allotjades a la Fonda poden sol·licitar per encàrrec la preparació d’un pícnic per a poder fer un àpat a l’aire lliure.

Contacte

C/ de la Font nº 1
25726, Aransa (Lleida)

Tel. 973 51 51 22
fonda@calfuxet.com

Segueix-nos