Sobre nosaltres

Més de 20 anys al vostre servei.

La Fonda de Cal Fuxet és un projecte familiar creat per la Dolors Navarro i el Frederic Merino l’any 2001. Tots dos teníem experiència prèvia en el món de la restauració a la comarca de la Cerdanya però les ganes de poder liderar un projecte propi i crear la nostra família al poble on la Dolors és nascuda va fer que ens enamoréssim d’aquesta preciosa casa del XVIII al bell mig del poble d’Aransa.

Amb esforç i cura es va fer una rehabilitació integral de tota la casa fins a esdevenir la Fonda de Cal Fuxet actual: una casa típica del Pirineu, amb totes les comoditats per allotjar els nostres hostes i oferir els millors àpats en el nostre restaurant.

Actualment, ja els nostres fills, el Sergi i l’Àlex ens donen un cop de mà sempre que cal per a portar endavant el negoci.

A la Fonda de Cal Fuxet hi trobareu un tracte familiar, cordial, proper però alhora molt professional. Una proposta sempre honesta, amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Ens omple d’orgull, aquells de vosaltres, clients i inclús ja amics, que fidelment ens heu acompanyat al llarg de tots aquests anys. Us esperem sempre amb la porta oberta i el millor dels nostres somriures. A tots aquells que encara no ens heu visitat i no coneixeu el nostre poble us convidem a venir. Estem convençuts que gaudireu del poble, del seu entorn, de la Fonda de Cal Fuxet i ben segur tindreu ganes de tornar-hi algun dia.

Fins aviat!

Dolors i Frederic de la Fonda de Cal Fuxet.

La Fonda de Cal Fuxet al poble d'Aranser
Contacte

C/ de la Font nº 1
25726, Aransa (Lleida)

Tel. 973 51 51 22
fonda@calfuxet.com

Segueix-nos